Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Lyhyelläkin prosessilla voidaan saada aikaan merkittäviä asioita. Me Rohkeudentiellä pysähdymme kanssasi etsimään uusia näkökulmia ja opit löytämään voimavarasi.

Mitä Sinä saat? Tarjoamme ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa yksilöille, pareille sekä perheille. Toimintamme on ehdottoman luottamuksellista ja meitä koskee salassapitovelvollisuus. Emme kirjaa tapaamisia ja meille et tarvitse lähetettä.

”Sain apua lyhytterapiasta, kun elämässä tuli paljon pettymyksiä, joista en olisi enää yksin päässyt eteenpäin.”

NUOTTI-valmennus on henkilökohtaista valmennusta 16-29 vuotiaalle nuorelle, jonka toimintakyky on olennaisesti heikentynyt ja joka tarvitsee tukea edetäkseen opiskelu- ja työelämäpolulla. Sen tavoitteena on, että nuoren käsitys omista vahvuuksista ja voimavaroista vahvistuu ja hän kartuttaa elämänhallintaan ja työelämävalmiuksiin liittyviä taitojaan. Nuotti-valmennus on nuorelle, joka ei ole vielä löytänyt sopivaa opiskelualaa tai työpaikkaa tai jos opiskelut ovat keskeytyneet tai on vaarassa keskeytyä. Nuotti-valmennuksen avulla voidaan myös kirkastaa nuoren tulevaisuuden suunnitelmia.

Nuotti-valmennus on kestoltaan 20 tapaamiskertaa ja se on nuorelle ilmaista. Valmennus kestää viisi kuukautta ja sen aikana nuori on oikeutettu Kelan myöntämään kuntoutusrahaan.

Nuotti-valmennukseen voi hakeutua soittamalla Kelaan 020 692 205. Puhelussa kerro haluavasi Nuotti-valmennusta Sirian valmentajalta, voit nimetä Mira Kangasluoman halutessasi Miran valmentajaksesi.

Tarjoamme koulutusta räätälöidysti yrityksen ja työpaikkojen tarpeita ajatellen, esimerkiksi tyhy -päiviin, koulutuspäiviin osaksi tai coachausta tiimipalavereihin.
Koulutustarjontaamme kuuluvat
– Oivalluttaminen oman hyvinvoinnin äärelle.
– Tunnetyöskentely, omien tunteiden tunnistaminen oman itsesäätelyn tukena.
– Asiakkaiden aikaansaamat tunnetilat ja niiden käsittely.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!